Man in taxi

Res smidigare i tjänsten

Bli företagskund

Med teknik i framkant och högsta kvalitet i allt från fordon till förare symboliseras Taxi Skåne av personligt bemötande, service och kundens upplevelse i fokus.

Som företagskund kommer du snabbt få en bra överblick på resandet inom företaget och du erbjuds även smidiga betalningslösningar via faktura, resekonto eller betalkort.

På grund av hög efterfrågan så har vi tyvärr inte möjlighet att tacka ja till fler fakturakunder just nu.

Pandemin har slagit mycket hårt mot flera branscher men kanske hårdast mot taxi- och hotellbranschen. Detta har tyvärr fått till följd att många taxiägare och taxiförare blivit tvungna att lämna taxiyrket under de senaste 18 månaderna.

Mycket snabbt kom en kraftig ökning i efterfrågan när samhället öppnar upp, vilket gör att vi ibland kan få förseningar under någon timme på morgonen och eftermiddagen, oftast beroende på oväntade köer i trafiken i kombination med att vi har något färre taxibilar tillgängliga beroende på pandemin och att många behöver åka samma tid.

En annan utmaning just nu, är bristen på halvledare i världen gör att de flesta fordonstillverkare inte kan leverera våra beställda taxifordon i tid, vilket gör att vi som många andra upplever leveransstörningar av bilar.

Utifrån de ändrade förutsättningar som pandemin har gett oss så arbetar vi nu intensivt med att säkerställa bästa möjliga leveranser för att våra nuvarande fakturakunder ska kunna få sina taxiresor. På grund av ovanstående har vi tyvärr inte möjlighet att tacka ja till fler fakturakunder just nu.

Tack för visat intresse och förståelse.